Curso académico 2019/2020

Código Materia Tipo ECTS Cuadrimestre
O01M139V01101 Bioquímica e Bioloxía Molecular Optativa 4.5 1c
O01M139V01102 Estructura do Corpo Humano Optativa 4.5 1c
O01M139V01103 Fisioloxía Humana Optativa 6 1c
O01M139V01104 Fisiopatoloxía Optativa 6 1c
O01M139V01105 Endocrinoloxía Básica e Clínica Obligatoria 5 1c
O01M139V01106 Metabolismo e a súa Patoloxía Obligatoria 5 1c
O01M139V01107 Neuroendocrinoloxía Obligatoria 5 1c
O01M139V01108 Dietética Obligatoria 4.5 2c
O01M139V01109 Nutrición Humana Obligatoria 6 1c
O01M139V01110 Química e Bioquímica Alimentaria Optativa 3 1c
O01M139V01111 Manipulación de Alimentos Optativa 3 1c
O01M139V01112 Composición de Alimentos Optativa 3 1c
O01M139V01113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria Optativa 3 1c
O01M139V01201 Dietotecnia Obligatoria 3 2c
O01M139V01202 Nutrición Clínica Obligatoria 6 2c
O01M139V01203 Dietoterapia Obligatoria 4.5 2c
O01M139V01204 Traballo Fin de Máster Obligatoria 15 2c