Facultade de Ciencias Xurídicas e do Traballo

Guías docentes

Guías docentes - curso académico 2018/2019


CódigoMateriaCuadr.TipoECTS
O01M139V01101 Bioquímica e Bioloxía Molecular Optativa 4.5
O01M139V01102 Estructura do Corpo Humano Optativa 4.5
O01M139V01103 Fisioloxía Humana Optativa 6
O01M139V01104 Fisiopatoloxía Optativa 6
O01M139V01105 Endocrinoloxía Básica e Clínica Obrigatoria 5
O01M139V01106 Metabolismo e a súa Patoloxía Obrigatoria 5
O01M139V01107 Neuroendocrinoloxía Obrigatoria 5
O01M139V01108 Dietética Obrigatoria 4.5
O01M139V01109 Nutrición Humana Obrigatoria 6
O01M139V01110 Química e Bioquímica Alimentaria Optativa 3
O01M139V01111 Manipulación de Alimentos Optativa 3
O01M139V01112 Composición de Alimentos Optativa 3
O01M139V01113 Tecnoloxía Culinaria e Alimentaria Optativa 3
O01M139V01201 Dietotecnia Obrigatoria 3
O01M139V01202 Nutrición Clínica Obrigatoria 6
O01M139V01203 Dietoterapia Obrigatoria 4.5
O01M139V01204 Traballo Fin de Máster Obrigatoria 15